Om Jibreel Addo Quaynor

OM OS

Født Jibreel Addo Quaynor fra Accra-Ghana og bor pt. i København, Danmark.  Jibreel voksede op i en kreativ musikalsk familie, hvor de beskæftigede sig indenfor det kreative felt med musik, dans og teater.

 

Jibreel begyndte derfor at danse i de tidlige stadier af sit liv, og han besluttede sig fokusere på at mestre de traditionelle afrikanske trommer, danse og sange fra hele Afrika.

 

 

 

 

Jibreel havde det privilegium at blive undervist af en nogle af  ​verdens mest kendte legender indenfor dans:  “Prof. Francis Nii-Yartey” fra universitetet i Ghana kunst og kultur (Dondology) og “Ida Jujufafa” fra Australien, hvis fokus var på vestligt moderne dans. Udover disse legender har følgende internationale undervisere været hans tromme, sang og danse tutorer:

 

“Kwame Adjei” (tidl. træner af Folkloric Selamta), “Nii Banku” (tidl. træner af Folkloric Selamta), “Adjetey Adjei” (tidl. træner af Folkloric Selamta), “Olando Amoo” -“Olando's Dynamic Dance" (Traditionel og Hip Hop Ariste) træner til Folkloric Selamta), “Bibio” (tidl. træner for Folkoric Selamta), “Ofori Aryee”, (nuværende traditionelle danseklub Folkloric Selamta).

 

 

 

 

Jibreel flyttede til Danmark i 2013 med sin tromme- og dansegruppe "Folkloric Selamta" og har siden da opnået anerkendelse i Danmark af talrige publikum på grund af hans fremragende optræden og talent. Jibreel har optrådt til talrige private og firma events i Ghana og Danmark.

 

 

 

 

Han har optrådt på nogle af Danmarks største platforme: Tv2 Danmark har talent og andre referencer: Tivoli Hotel, Bakken (ISIS), Dong Energi, Djurslands Bank, Coca-Cola Danmark, Ræle Restaurant, Bæest Restaurant, Mirabell Restaurant, Manfreds Restaurant, Rudo Restaurant, gadeevents, festivaller m.m.

 

 

 

 

Jibreel er en af de bedste entertainere i DK indenfor Afrikansk dans og musik og leverer altid udover publikums forventninger. Jibreel er meget pædagogisk i sin undervisning og publikumvant. Han har et godt humør og spreder god energi og er meget populær blandt sine publikum. Jibreel er i øjeblikket tilgængelig for bookinger i Europa.

 

Book et event med Jibreel her

 

​+45 5388 6969

 

info@westafricandance.dk

 

West  African Dance /Danmark

 Jibreel Addo Quaynor

 

Enghavevej 178, 4th 2450

 

København Sv.

 

+45 53886969

 

info@westafricandance.dk

© West African Dance Showzonen v/ Jibreel Addo Quaynor

Opening Hours

 

 

          Mondag - Søndage: 24/7

 

CVR:  36264829